News

"Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!” Jack Nicholson suferă de demenţă

"Fizic este bine, dar mintea lui a dispărut!” Jack Nicholson suferă de demenţă camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Jack Nicholson a dispărut din viaţa publică, iar prietenii actorului se tem că  sfârşitul este aproape.

Starul din Batman, în vârstă de 84 de ani, îşi trăieşte în prezent „ultimele zile triste” la conacul său din Beverly Hills, California, care are 4 dormitoare şi 2 bai.

Nicholson ar suferi de demenţă. „Eu şi Jack suntem prieteni de ani de zile. El nu îşi mai părăseşte casa. Cred că fiul şi fiica lui îl îngrijesc acum”, a mărturisit o sursă.

Câştigătorul de trei ori al Premiilor Oscar, Jack are cinci copii, dar dar este mai apropiat de fiica sa, Lorena, şi de fiul Ray, care sunt văzuţi adesea lângă casa sa . „Comunitatea Mulholland Drive este destul de strânsă şi toţi sunt îngrijoraţi de starea lui. Fizic este bine,  dar mintea lui a dispărut ”, a adăugat o persoană din anturajul actorului.. „Este într-adevăr trist să vezi un actor atât de talentat, precum Jack, sfârşind în acest mod”.

Ultima producţie în care a apărut Nicholson a fost filmul de comedie din 2010, How Do You Know, cu Reese Witherspoon şi Owen Wilson.

Nicholson a fost forţat să e retragă din actorie în 2018. „Există un motiv simplu în spatele deciziei sale : pierderea memoriei”, a declarat atunci un agent. „Jack are probleme de memorie şi nu-şi mai poate aminti replicile care i-au fost cerute”.

Deşi s-a îndepărtat în linişte de Hollywood, actorul nu a avut „intenţia de a se retrage din lumina reflectoarelor”.

Timp de mulţi ani, Jack Nicholson a fost unul dintre regii Hollywoodului. El organiza unele dintre cele mai tari petrecerişi avea relaţii cu unele dintre cele mai dorite femei de pe planetă. Potrivit The Telegraph , Cher a spus odată că lui Nicholson „îi plac femeile mai mult decât orăcărui bărbat pe care l-a cunoscut vreodată”.

 

Modifică Setările