News

Flavia de la „Neatza“ a recunoscut că este însărcinată! Iată cum arată şi cine este tatăl copilului

Flavia de la „Neatza“ a recunoscut că este însărcinată! Iată cum arată şi cine este tatăl copilului camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

În urmă cu mai bine de o lună, presa tabloidă din ţara noastră nota că Flavia Mihăşan de la „Neatza cu Răzvan & Dani“ ar fi însărcinată, însă nimeni nu confirmase în mod oficial ştirea.

Acum, vedeta şi-a anunţat fanii, prin intermediul paginii de Instagram, că este gravidă în 16 săptămâni. „De acum înainte, vom sărbători totul altfel. Cel mai frumos cadou e pe drum şi ne-a ales pe noi. #16weekspregnant #firttimeparents #happyholidays“, a fost mesajul postat de Flavia pe celebra reţea de socializare.

Iubitul Flaviei de la „Neatza“ este Marius Moldovan, un tânăr din Bistriţa în vârstă de 27 de ani, pe care l-a cunoscut la repetiţiile pentru musicalul „Mamma Mia!“. El este actor, fotomodel şi dansator profesionist şi ar lucra la Teatrul Evreiesc de Stat. Mai mult decât atât, Marius Moldovan colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal.

Mai multe fotografii cu iubitul Flaviei pot fi văzute în GALERIA FOTO