News

Flavia Mihăşan, prima vacanţă în trei! Iată cât de bine se simte alături de soţul şi de copilul ei

Flavia Mihăşan, prima vacanţă în trei! Iată cât de bine se simte alături de soţul şi de copilul ei camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În a doua parte a lunii iunie, Flavia de la „Neatza“, aşa cum este ea cunoscută de publicul larg, a devenit mamă pentru prima oară, după ce a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Imediat după ce Flavia Mihăşan a născut, pe reţelele de socializare a fost postată o fotografie în care apar partenerul de viaţă şi băieţelul vedetei de la Antena 1, iar de atunci asistenta de la „Neatza cu Răzvan & Dani“ le-a arătat fanilor mai multe imagini în care este alături de fiul ei.

În urmă cu doar câteva ore, Flavia de la „Neatza“ le-a arătat internauţilor noi fotografii cu micuţul ei, vedeta fiind în prima vacanţă pe care o petrece în trei. În doar o oră după ce a postat fotografiile de la mare, imaginile au strâns peste 5.000 de like-uri pe Instagram.

Şi iubitul Flaviei a postat pe Instagram fotografii în care apare alături de vedetă şi de băieţelul lor, urându-i „La mulţi ani“ asistentei de la „Neatza“, căci azi este ziua ei de naştere.