News

Flick alias Domnul Rimă şi-a prezentat pentru prima oară iubita. Şi ei i-a dedicat o poezie

Flick alias Domnul Rimă şi-a prezentat pentru prima oară iubita. Şi ei i-a dedicat o poezie camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Acum ne-o prezintă pe iubita sa! A venit şi vremea în care celebrul Flick dezvăluie detalii despre viaţa sa personală, despre femeia care îl face fericit!

A scris multe poezii multor români, dar iată că acum a surprins, a scris o scurtă strofă despre iubita sa. Se pare că celebrul Flick se iubeşte cu Denisa Hodişan, o tânără superbă. Se pare că formează oficial un cuplu din primăvară, mai exact de când a început pandemia şi în România. El i-a scris câteva rânduri, apoi le-a urcat pe Facebook. 

"Mă bucur că timpul zboară,

Să fim liberi iar aș vrea.

Am rămas din primăvară

Cu o mască și cu ea."

De asemenea, Flick nu s-a abţinut şi s-a pozat împreună cu iubita. Amândoi poartă măşti pe faţă, aşa că trăsăturile frumoase ale tinerei nu se observă foarte bine. Se pare că Denisa Hodişan este originară din Oradea. Ea a participat la mai multe concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Plante 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018.

Flick alias Domnul Rimă nu mai are emisiune la Antena Stars. "Nu mai ştiam când e duminică, când e joi!"

Este unul dintre cei mai buni entertaineri ai momentului, în România, şi e la fel de cunoscut atât pe radio, cât şi pe TV. Iată ce spune despre plecarea de la Antena Stars. După postul de DJ-i la Radio ZU, job care l-a consacrat datorită talentului poetic pe care îl are, câmpineanul Andrei Sebastian Filcea, cunoscut drept Flick sau Domnul Rimă, a continuat cu rolul de prezentator al matinalului de la Antena Stars, dar şi cu joburile în online care s-au înmulţit în ultima vreme. Pandemia de coronavirus a schimbat, cumva, datele problemei, însă Flick nu se plânge.

"Profesional, am renunţat la emisiunea de la TV unde aveam expunerea cea mai mare. Acolo intram în contact cu mulţi cameramani, machioze, băieţii care ne cablau, invitaţi şi am renunţat de comun acord cu conducerea de la Antena Stars. Aşadar, am rămas cu emisiunea de la Radio ZU, unde mă văd doar cu Popescu, ceea ce e bine. Mă bucur că aşa mai ies din casă. Altfel, nu mai ştiam când e duminică, când e joi."

Foto: Facebook

Modifică Setările