Lifestyle

Flick s-a căsătorit cu Denisa Hodişan. Ce locaţie inedită au ales şi ce naşi celebri au

Flick s-a căsătorit cu Denisa Hodişan. Ce locaţie inedită au ales şi ce naşi celebri au camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ce surpriză! Flick şi iubita sa, Denisa Hodişan, s-au căsătorit! Cei doi şi-au unit destinele într-un cadru de vis, de parte de România. Au şi naşi celebri!

În urmă cu câteva luni, în plină pandemie, Flick surprindea cu un anunţ de zile mari: şi-a prezentat iubita pe reţelele de socializare. A fost pentru prima oară când s-a afişat public cu persoana iubită. Iată că lucrurile au evoluat frumos, au devenit din ce în ce mai apropiaţi şi dintr-o relaţie obişnuită totul s-a transformat într-o căsătorie. 

La început, cei doi au colaborat la un proiect şi au rămas împreună. „Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Ştiam că scrie poezii. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu”, a mărturisit Denisa Hodişan la Antena1. „Într-o perioadă rea s-au întâmplat şi lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca şapte dimineaţa la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut şi câte un pahar de vin, eu la Bucureşti, ea la Oradea”, a adăugat Flick.

Lucrurile au evoluat rapid, el a cerut-o în căsătorie, iar pe 29 august şi-au unit destinele chiar în Grecia, pe o plajă superbă din Creta! El a postat imagini pe reţelele de socializare şi a făcut declaraţiile cum altfel decât printr-o poezie. 

"De azi, în fiecare zi, Am să îţi ţin în mână mâna Şi-am să te scriu în poezii Din august, ... pentru totdeauna!", a scris el.

Daniel Buzdugan şi soţia le sunt naşi. Prezentatorul de la radio a povestit totul despre evenimentul inedit şi neaşteptat: "Suntem nași fără de veste/ în cea mai tare poveste! Am aflat cu o zi înainte că vor ateriza în Creta Flick și Denisa și ne-au anuntat că au aranjat să se căsătorescă chiar aici pe insulă și că... noi o să fim nași:) La început am crezut că este o farsă, când Flick mi-a spus că absolut nimeni nu știe nimic și la eveniment vom fi doar noi, ei și ofițerul stării civile. Acum sunt deja soț și soție! Suntem foarte fericiți alături de ei, ne rugăm la Dumnezeu ca să aibă o căsnicie binecuvântată, minim doi copii, multă dragoste și foarte multă răbdare, asta o spun din experiență:) Casă de piatră dragii noștri Flick și Denisa! Să vă țineți veșnic nebunia asta, nebunia asta e ceea ce face viața frumoasă!"

Cine e Denisa Hodişan, soţia lui Flick Domnul Rimă

Se pare că Denisa Hodişan este originară din Oradea. Ea a participat la mai multe concursuri de frumuseţe, dintre care Miss Plante 2019, dar şi Miss Balkan 2017-2018. Cei doi formează oficial un cuplu din primăvară, mai exact de când a început pandemia şi în România.

Foto: Facebook

 

 

Modifică Setările