Vedete

Flick, testat pentru coronavirus: "O întrebare mă apasă"

Flick, testat pentru coronavirus: "O întrebare mă apasă" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Flick de la Radio ZU, cunoscut drept "Domnul Rimă", prin prisma poeziilor pe care le scrie, a fost testat, miercuri, pentru noul coronavirus.

Să nu vă gândiţi că a tratat problema cu supărare şi seriozitate, din contră, cu amuzament, cum face de fiecare dată. Flick a postat câteva versuri despre întâmplare, s-a urcat chiar şi pe masă, acolo s-a pozat: 

„Am decis și eu ca restu’ Că e cazul să-mi fac testu’. O întrebare mă apasă: E ok testarea “în masă”?!”, a scris Flick, miercuri, pe reţelele de socializare, în dreptul fotografiei în care i se prelevează probe pentru testare. 

Prezentatorul de la radio nu a spus nimic încă despre rezultatul primit, dar este negativ, cu siguranţă. 

Cum şi-a cunoscut Flick iubita: "Ne apuca şapte dimineaţa la telefon"

Ea are un business la Oradea, el locuieşte în Bucureşti, dar viaţa i-a adus împreună. Flick se iubeşte de câteva luni cu Miss Planet, o brunetă de toată frumuseţea din Oradea. Cei doi au colaborat la un proiect şi au rămas împreună. „Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Ştiam că scrie poezii. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu”, a mărturisit Denisa Hodişan la Antena1.

„Într-o perioadă rea s-au întâmplat şi lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca şapte dimineaţa la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut şi câte un pahar de vin, eu la Bucureşti, ea la Oradea”, a adăugat Flick.

Foto: Facebook

Modifică Setările