News

Florin Busuioc a trecut din nou pe lângă moarte: ''Am înlemnit cu toţii''

Florin Busuioc a trecut din nou pe lângă moarte: ''Am înlemnit cu toţii''

Florin Busuioc a fost, din nou. protagonistul unei scene de infarct.

Actorul filma alături de Văru‘ Săndel, Cosmin Seleşi şi Alin Panc filmau la o stână din Munţii Apuseni, lângă Cluj, pentru filmul 'Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!' când a devenit personajul principal într-o scenă de groază.

„Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă.  Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun.

Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii. Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: .Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit Văru‘ Săndel pentru Impact.ro.

Florin Busuioc a suferit în noiembrie 2018 un infarct după un spectacol susţinut la Craiova.

 

Modifică Setările