Lifestyle

Florin Călinescu îl pune la zid pe Fuego, nu înţelege de ce e aşa iubit: ”Împodobeşte, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…? Tot mama să îţi împodobească bradul?”

Florin Călinescu îl pune la zid pe Fuego, nu înţelege de ce e aşa iubit: ”Împodobeşte, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…? Tot mama să îţi împodobească bradul?”

Florin Călinescu a făcut iarăşi spectacol la ”Românii au talent”, comentând în stilul său caracteristic. El a făcut un schimb de replici amuzant cu Andra, după ce a afirmat că nu înţelege de ce este atât de adorat de public.

Şi fiindcă şi Andra este tot din Turda, ca Fuego, i-a sărit în apărare. Florin Călinescu a spus clar că el nu înţelege de ce merg bătrânelele la concertele lui Fuego şi mai ales nu înţelege cum de poate încinge atmosfera atât de tare printre persoanele de vârsta a treia.

Adevărul este că toţi fanii lui Fuego tânjesc după concertele de altă dată, când sălile de spectacol erau pline ochi şi toţi cântau şi aprindeau luminiţe pentru artistul lor preferat. Însă Floooooorin Călinescu nu are nicio idee de ce.

Iată deliciosul schimb de replici între juraţii de la ”Românii au talent”.

Florin Călinescu: Dar de ce se duc bătrânelele la el la concert?

Andra: Pentru muzica lui, îţi dai seama. E o muzică uşoară, dar nu actuală, vorbeşte mult între melodii, are un stil aparte.

Andi Moisescu: El e mai sensibil aşa.

Florin Călinescu a continuat spunând că nu ar merge niciodată la un concert al lui Fuego. Juratul a dezvăluit chiar o picanterie: la un moment dat, s-a întâlnit întâmplător cu mama lui Fuego într-un restaurant şi a minţit-o că este fanul fiului său.

Florin Călinescu: Nu mi-aş cumpăra niciodată bilet la concertele lui. Nici la Tudor Gheorghe, nici la Grigore Leşe.

Andi Moisescu: Da, ai dreptate. Nu ţi se potrivesc aceşti artişti. E foarte corect, tu te-ai duce la Eminem, de exemplu.

Florin: De ce m-aş duce la Fuego?! Îmbodobeşte, mamă, bradul! Dar tu ce ai, mă…?! Tot mama să îţi împodobească bradul? Cu vestuţa aia a lui… Am cunoscut-o pe maică-sa. Eram la un restaurant libanez şi a venit o femeie îmbrăcată într-o geacă lungă de piele: „Domnul Călinescu, sunt mama lui Fuego!” M-am panicat. I-am zis că sunt mare fan Fuego şi am toate albumele lui acasă. Cred că îmi dădea una de nu mai ajungeam niciodată în juriu”, a continuat Florin Călinescu la Românii au Talent, în cadrul emisiunii de la Pro TV.

 

Comentarii

Modifică Setările