News

Florin Călinescu părăseşte „Românii au talent“! Actorul, ales preşedinte de partid, după ce a intrat în politică

Florin Călinescu părăseşte „Românii au talent“! Actorul, ales preşedinte de partid, după ce a intrat în politică

Este una dintre cele mai mari vedete de la Pro TV, fiind o voce foarte importantă la „Românii au talent“, după ce în ultimii 20 de ani a făcut parte şi din multe alte proiecte ale postului.

Însă, nu cu mult timp în urmă, Florin Călinescu s-a decis să intre în politică, fiind ales preşedinte al Partidului Verde, formaţiune politică destul de importantă în trecut, când Remus Cernea conducea partidul şi visa să fie preşedintele României.

„De astăzi, verzii români intră pe scena politică cu Florin Călinescu preşedinte. Veţi vedea că se poate face şi o altfel de politică in interesul oamenilor dar şi cu respectul mediului înconjurător în care trăim“, au anunţat reprezentanţii Partidului Verde.

Potrivit celor de la Cancan, acest lucru l-ar putea îndepărta pe Florin Călinescu de Pro TV şi de „Românii au talent“, deoarece şefii postului nu ar fi de acord cu implicarea vedetelor în mediul politic.

UPDATE: Florin Călinescu a confirmat că nu mai face parte din echipa „Românii au talent“, însă a dezvăluit că el şi-a dat demisia. „Nu am fost dat afară de niciun Pro TV. Eu i-am anunţat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la Pro TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunţat pe cei de la Pro TV acum o lună de intenţiile mele, civilizat, luăm o pauză“, a spus Florin Călinescu la Antena 3.