News

Florin Chilian, runda 2 în meciul cu Cătălin Măruţă

După ce prezentatorul TV i-a transmis că-l va acţiona în instanţă pentru cele spuse în cadrul unui interviu, cântăreţul nu se lansează din nou în critici vehemente la adresa vedetei Pro TV.

Când nimeni nu se mai aştepta ca scandalul dintre Florin Chilian şi fosta sa logodnică, Ana Maria Georgescu, să se reinflameze, iată că acesta produce şi victime colaterale.

În cadrul unui interviu pentru Click.ro, Chilian şi-a expus partea sa de adevăr în problema violenţei domestice, de care a fost acuzat de Ana Maria Georgescu. Totodată, el l-a arătat cu degetul pe Cătălin Măruţă, pe care nu doar că l-a făcut vinovat de încurajarea mediatizării unui subiect neadevărat, ci i-a desfiinţat şi calităţile care l-au făcut să ajungă vedetă de televiziune.

Citeşte aici:

Război total între Florin Chilian şi Cătălin Măruţă

În consecinţă, Cătălin Măruţă a spus că va rezolva toate aceste acuzaţii în instanţă. El a apelat deja la un avocat care a declarat, pentru ziarul Ring„nu s-a pus deocamdată problema să îl dea în judecată, este doar o procedură amiabilă“ şi că „nu s-a pus problema de daune morale. Interesul lui Cătălin Măruţă nu e să obţină o despăgubire substanţială. Vrea să preîntâmpine pe viitor asemenea situaţii“, potrivit ziarulring.ro.

În replică, Florin Chilian i-a transmis, via Facebook, că îi pare rău că „vrea să fugă“ de o confruntare în instanţă.

„Domnul Cătălin Constantin Măruţă, absolvent de Drept şi jurist în tradiţia familiei, nu doreşte să se confrunte cu un cântăreţ în materia dreptului civil, că la cea penală încă nu pot spera. Aş fi dorit să mă confrunt în instanţă cu starul promiscuităţii din România. Întâmpinarea lui juridică are în ea exact tot ce n-a făcut el în emisiunea grotescă de la care am plecat. Îmi pare rău că vrea să fugă, am fost impresionat o zi şi jumătate de seriozitatatea lui, total schizoidă faţă de condiţia de măscarici tv, în care se găseşte“, a scris Florin Chilian pe pagina sa de socializare.

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările