News

Florin Pastramă a fost bătut în Bucureşti? Fostul concurent de la „Ferma“ are capul bandajat

Florin Pastramă a fost bătut în Bucureşti? Fostul concurent de la „Ferma“ are capul bandajat camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

A devenit cunoscut datorită show-ului „Ferma. Un nou început“, după terminarea acestuia a apărut  de nenumărate ori în emisiunile de tip tabloid, iar acum pare că are grave probleme.

Florin Pastramă, căci despre el este vorba, ar fi fost bătut cu bestialitate în zona Fundeni, din Bucureşti, notează jurnaliştii de la Spy News, care au oferit în exclusivitate şi un filmuleţ în care se poate vedea cum arată soţul lui Brigitte după presupusa bătaie.

În clipul care circulă acum pe internet, Florin Pastramă este vizibil „avariat“, având capul bandajat în zona frunţii. Mai mult decât atât, el are pantalonii ridicaţi la piciorul drept, semn că prezintă şi în acea zonă leziuni.

Alături de Florin Pastramă se află, după cum se poate vedea în filmuleţ, şi Brigitte, dar şi câţiva poliţişti care par a-l interoga pe fostul concurent de la „Ferma. Un nou început“. Potrivit celor de la Click, Florin Pastramă a fost lovit cu un târnăcop de proprietarii unui teren pe care el şi Brigitte urmează să ridice mai multe blocuri.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările