News

Florin Piersic: “Am înţeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul”


Florin Piersic: “Am înţeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul”

Prostia nu are limite nici în vremea coronavirusului. Florin Piersic a trăit o întâmplare bizară, a fost sunat şi întrebat dacă a murit. Marele actor a privit situaţia cu umorul ce îl caracterizează.

“Măi copii! Eu am înţeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc şi sunt întrebat:" Dom' Florin e adevărat că aţi murit? Scrie în internet că vă odihniţi în pace!"

Păi de odihnit, mă odihnesc eu forţat de virus, da' nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situaţia asta grea pentru mulţi, am găsit că e bine şi frumos să nu ies şi eu pe internet sau tv să vă dau tot felul de sfaturi, că ştiţi voi, fiecare, ce aveţi de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranţa că va veni sper cât mai curând ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urma ca un vis urât. Mă gândesc cu mare tristeţe la toţi cei care au de suferit şi vă îmbrăţisez cu toata dragostea mea pe voi, cei care vă gândiţi la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic’’, a scris fabulosul actor pe o reţea de socializare.

 

Modifică Setările