News

Florin Piersic jr., pentru a doua oară tată FOTO

Florin Piersic jr., pentru a doua oară tată FOTO

Ştiam că iubita sa, Andreea, va naşte la începutul anului, dar vestea a fost dată de Florin Piersic senior. De data aceasta, e tată de băiat. Un cadou cât o mie! La aniversarea celor 80 de ani sau, mai bine zis, de 4 ori câte 20 de ani, cum îi place maestrului să glumească, actor Florin Piersic a devenit pentru a patra oară bunic, confirmând că fiul cel mare, Florin Piersic Jr. (47), are un băieţel, care va purta numele de Sasha.

Iubita acestuia, jurnalista Andreea Cipcă, mai tânără cu 15 ani decât actorul, este mama celui de-al doilea născut al său. Emoţionat, juniorul a postat pe pagina sa de socializare o imagine în care apare ţinându-şi micuţul la piept.

"Sashimoto, regele pisicilor", a scris acesta în dreptul fotografiei în care putem vedea şi litera "S" tatuată pe mâna stângă a tăticului.

Florin Piersic jr Sasha
Florin Piersic jr. şi micuţul Sasha.

Piersic jr. mai are o fată, pe nume Sonia, născută în timpul relaţiei lui cu actriţa Dorina Chiriac. Cât priveşte un eventual mariaj, el a experimentat o dată viaţa de bărbat căsătorit, alături de antrenoarea de fitness Adriana Nicolae. Dar, de la divorţ încoace, nu l-a mai convins nimeni să ajungă la altar.

Actuala lui iubită, Andreea Cipcă.
Actuala lui iubită, Andreea Cipcă.

Foto: pagina personală