Vedete

Florin Răducioiu la 50 de ani. Cât de schimbat este fostul mare fotbalist şi cum şi-a refăcut viaţa personală!

Florin Răducioiu la 50 de ani. Cât de schimbat este fostul mare fotbalist şi cum şi-a refăcut viaţa personală! camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

A fost, fără îndoială, unul dintre cei mai buni fotbalişti români din Generaţia de Aur.

Este vorba despre Florin Radu Răducioiu, acum în vârstă de 50 de ani, una dintre stelele echipei naţionale de fotbal alături de regele Gică Hagi. După cum toată lumea ştie, Răducioiu a jucat la campionatele mondiale de fotbal din 1990 şi 1994, luând, apoi, calea Italiei, unde s-a impus la unele dintre cele mai mari echipe din Cizmă, precum A.C. Milan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florin Raducioiu Official (@florin9.raducioiu) on

Un fel de Roberto Baggio al României, fostul fotbalist a avut mare priză la admiratoarele fotbalului românesc, atunci când era pe val, însă viaţa amoroasă a acestuia continuă să se scrie inedit chiar şi astăzi. În urmă cu doi ani, fostul mare fotbalist divorţa de soţia sa, Astrid, după o relaţie care a durat 23 de ani şi din care au rezultat doi băieţi, Andrea şi Alessandro, care trăiesc acum în Italia.

Între timp, Răducioiu şi-a refăcut viaţa alături de Andreea, o femeie mult mai tânără, alături de care postează numeroase fotografii pe contul lui de Instagram. Apropiaţi ai sportivului spun că este vorba despre o româncă ce lucrează la Ambasada României de la Milano.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Florin Raducioiu Official (@florin9.raducioiu) on

Într-un interviu acordat celor de la Telekomsport, la împlinirea vârstei de 50 de ani, pe 17 martie, Răducioiu susţine că se simte minunat la schimbarea prefixului: "Sunt pe plus, oricum, am făcut doi băieţi minunaţi, am o relaţie foarte serioasă, o iubită extraordinară." Mai mult, acesta nu spune NU nici unei noi experienţe de tată, alături de noua femeie din viaţa lui. 

"Îmi doresc foarte mult să fac o fetiţă. Şi cred că am s-o fac. Cu noua mea iubită, femeia vieţii mele, aş putea spune, pentru că o iubesc foarte mult. Eu am 50 de ani. Ar trebui să driblez şi să dau gol cât mai repede, pentru că timpul trece. Mi-am dorit mereu o fetiţă, dar eu încă mai cred că pot face un hat-trick: al treilea copil", a declarat Răducioiu vara trecută, în cadrul emisiunii Look Sport LIVE.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările