Vedete

Florin Ristei:„Aş fi în stare să mor pentru o felie de pâine"

Florin Ristei:„Aş fi în stare să mor pentru o felie de pâine"

Florin Ristei şi fratele lui s-au aventurat  în Asia. Cei doi se bucură din plin de această experienţã, dar recunosc că au şi câteva neajunsuri.

„Dacă mi-e ceva...mi-e foame. Aş mânca şi o bucată de lemn şi aş fi în stare să mor pentru o felie de pâine cu icre. Eu sunt un gurmand, un super pofticios, nici nu pot să mă mai gândesc la mâncare”,  spune Florin. „Sincer, eu eram pregătit pentru asta. Praf, căldură şi teroare psihică. Asta am găsit aici!”, povesteşte Dan. „Căldura de aici e însă diferită faţă de cea de acasă pentru că umiditatea este foarte mare şi soarele arde îngrozitor. În 4 zile mi s-au luat două rânduri de cruste de pe nas şi de frunte. Arătam exact ca un pui prăjit”, a completat Florin

Înainte de a pleca de acasă, Florin nu se vedea în stare să facă autostopul, pentru că se vedea mult prea timid pentru asta. Când a ajuns însă ajuns în Asia Express lucrurile s-au schimbat. „Mie mi-e ruşine să cer lucruri şi credeam că voi fi incapabil să opresc vreo maşină. Ei bine, acum am dezvoltat chiar şi o tehnică şi aproape mă arunc în faţa lor ca să ne ia şi pe noi. Am făcut aici lucruri pe care nu credeam să le fac vreodată. Am intrat peste nişte oameni în casă doar pentru că aveau maşină parcată în faţa porţii şi noi aveam mare nevoie de transport”, a povestit Florin. La capitolul cazare, cei doi fraţi sunt mulţumiţi. „Noi am variat foarte mult. Am stat, cred, în cele mai proaste condiţii în care au stat vreodată nişte concurenţi, dar am găsit şi o vilă cu scări de mahon. Suntem curioşi ce ne mai aşteaptă”.

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine şI Taiwan. Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro şi pentru mult râvnitul titlu de câştigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.

Modifică Setările