Vedete

Florin Zamfirescu şi Cătălina Mustaţă, tainele despărţirii: "Sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu"

Florin Zamfirescu şi Cătălina Mustaţă, tainele despărţirii: "Sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu"

S-au iubit cu patos 20 ani, dar s-au despărţit cu scandal. Acum, Florin Zamfirescu şi Cătălina Mustaţă nici măcar nu se mai salută, deşi au casele apropiate.

“Noi am avut mari probleme cam 15 ani din existenţa noastră în comun. 5 ani ne-am înţeles perfect, după care au început problemele, dar mie îmi era deja ruşine, ar fi fost al 3-lea divorţ. Dar după mi-am dat seama că eu sunt de vină, că eu am procedat ca maimuţele: am ales mărgica, am ales ciobul care luceşte, am ales aşa-zisa frumuseţe imediată”, a spus Florin Zamfirescu la Antena Stars.

Cei doi nu au reuşit să păstreze o relaţie amiabilă de dragul vremurilor trecute. “Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărţit, de când mi-a furat şi mi-a vândut maşina. Cred că a făcut un schimb. Ea în final a declarat că toată casa aia e făcută din banii ei. Şi i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu şi ştii că terenul înghite casa”, a mai spus  actorul.

Citește și ...