Gossip

Foşti cu beneficii! Miranda Kerr şi Orlando Bloom, din nou împreună

de admin

Nu puţini au fost cei care au suspinat când au auzit vestea destrămării acestui cuplu. Şi e şi de înţeles de ce. Sunt tineri, frumoşi, le stă bine împreună, şi până nu demult aveau o familie la care mulţi puteau doar să spere.

La un an de la despărţirea lor, Orlando Bloom şi Miranda Kerr au o relaţie minunată, iar motivul este faptul că încă există sentimente între ei. Însă, nu vă entuziasmaţi prea tare. Nu este vorba de iubire şi nici nu e loc de vreo împăcare.

Potrivit unor apropiaţi, cei doi au o relaţie apropiată şi nu este doar datorită faptului că îi leagă un copil, ci şi pentru că între cei doi încă mai există atracţie sexuală. Se pare că în ultimele luni, cei doi au resimţit tot mai tare singurătatea, iar asta i-a împins fix în braţele celuilalt.

Dacă e să ne luăm după spusele unora ”viaţa lor sexuală funcţionează mai bine ca niciodată” şi asta înseamnă că ”se bucură unul de celălalt de fiecare dată când au ocazia”.

Ceea ce nu este rău deloc. Dacă aceste afirmaţii sunt adevărate, tot aranjamentul acesta funcţionează în beneficiul lor. Cu cât sunt mai legaţi ca şi pereche, cu atât este mai bine pentru fiul lor, Flynn (4), care trăieşte într-un mediu armonios şi plin de iubire.