News

Fondatorul Google s-a însurat. Cum arată femeia care i-a furat inima miliardarului Sergey Brin?

Fondatorul Google s-a însurat. Cum arată femeia care i-a furat inima miliardarului Sergey Brin?

Are o avere de 54,2 miliarde de dolari. Iar ea i-a dăruit deja o moştenitoare a acestei averi colosale. Cine este Nicole Shanahan, femeia de 34 de ani care l-a cucerit pe fondatorul Google?

Sergey Mikhaylovich Brin este un informatician şi om de afaceri american, evreu originar din Rusia, cofondator al companiei Google, împreună cu Lawrence Edward „Larry” Page. Are 46 de ani şi a venit de la Moscova în America pentru a schimba lumea. Puţine se ştiu despre viaţa lui privată, miliardarul preferând discreţia totală. Page Six a aflat, însă, că Sergey este deja la a doua căsnicie.

A fost căsătorit cu Anne Wojcicki, iar acum este însurat cu Nicole Shanahan, o avocată de 34 de ani, totodată antreprenoare în acelaşi domeniu în care activează şi el. Cu alte cuvinte, Sergey a ales o femeie frumoasă, dar şi deşteaptă. Cei doi s-au căsătorit după o relaţie de doi ani. Şi după ce au devenit părinţii unei fetiţe, venite pe lume la sfârşitul anului trecut.

Sergey Şi Nicole s-au căsătorit recent în mare taină - foarte puţini din afara cercului lor de prieteni au ştiut. Zilele trecute, însă, Nicole a scăpat informaţia într-un cerc mai larg şi foarte puţin a durat pentru ca presa americană să afle. Cei doi au înfiinţat împreună, cu fonduri de 6 milioane de dolari, un centru pentru longevitatea fertilităţii - o iniţiativă venită şi din eforturile lui Shanahan de a face un copil.

Foto: Getty Images

 

Modifică Setările