Vedete

Fosta campioană Corina Ungureanu a dat gimnastica pe golf. Iubitul ei spaniol e chiar antrenor de golf! FOTO

Fosta campioană Corina Ungureanu a dat gimnastica pe golf. Iubitul ei spaniol e chiar antrenor de golf! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

A lăsat solul şi paralelele pentru crosa de golf şi terenul cu 8 găuri. Iată cum se descurcă în noul sport, în care iubitul ei face performanţă.

Corina Ungureanu e de ani buni pasionată de golf. Fosta dublă campioană la gimastică n-a renunţat definitiv la sportul care a consacrat-o, după retragerea sa din activitatea competiţională antrenând la Petrolul Ploieşti fetiţele care vor să urmeze o carieră în gimnastică. Dar acum poate să dedice mai mult timp acestui sport, care nu are limită de vârstă.

Dacă anii trecuţi o vedeam pe terenurile de golf din România, precum Lac de Verde din Prahova, unde îşi exersa abilităţile de tânăr începător într-ale golfului, deja în ultimii ani Corina Ungureanu a început să evolueze şi pe terenuri din străinătate şi cu dificultate sporită.

Un motiv în plus este şi faptul că partenerul său de viaţă este unh instructor de golf. Başca spaniol!

Santiago e iubitul meu, e instructor de golf. Suntem împreună de trei ani.Nne certăm groaznic pe terenul de golf. Eu antrenez fetele la gimnastică, iar când am timp merg la golf. Nu reuşesc să joc atât cât îmi doresc. Am fost şi în Bulgaria la un turneu…Este foarte greu, dacă nu joci. Poate părea plictisitor pentru necunoscători. Dar, după părerea mea, este singurul sport care te deconectează de la orice problemă. este sport individual. E singurul la care mă pricep în afară de gimnastică. Nu este foarte scump, dar nici foarte ieftin. Să vedem acum dacă o să mai am timp să merg la turnee în acest sezon”, spunea anul trecut Corina Ungureanu la emisiunea La Măruţă, de la Pro TV. 
Modifică Setările