Vedete

Fostă concurentă la „Ferma“, decizie radicală! Se consideră canadiancă: „Rămân aici. În România merg doar în vizită“

Fostă concurentă la „Ferma“, decizie radicală! Se consideră canadiancă: „Rămân aici. În România merg doar în vizită“ camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În acest an, cei de la Pro TV au reuşit, odată cu emisiunea „Ferma. Un nou început!“, să aducă în centrul atenţiei diferite personaje care veneau din mai multe domenii: sportivi, oameni de afaceri, artişti sau oameni din presă.

Aşa se face că au ajuns să se lupte pentru marele premiu nume ca Otniela, Otilia, Cătălin Moroşanu, Brigitte, Florin Pastramă, Marius Crăciun şi Diana Belbiţă. Pe lângă lupta pentru cei 50.000 de euro, concurenţii au reuşit să lege şi prietenii sau chiar relaţii, Brigitte şi Florin Pastramă căsătorindu-se după terminarea emisiunii.

Chiar şi marele câştigător al show-ului de la Pro TV, Marius Crăciun, a încercat să aibă o relaţie cu Diana Belbiţă, însă totul s-a destrămat după ce „Ferma. Un nou început!“ s-a terminat. Sportivul a rămas în România, în timp ce partenera lui a decis să plece în Canada, pentru a-şi urma visul şi a se bate în UFC.

Din păcate, Diana Belbiţă a pierdut prima luptă din UFC, iar comentariile venite din partea românilor nu au fost tocmai pozitive, astfel că sportiva a luat o decizie radicală: nu va mai concura pentru România, ci pentru Canada! „Nu ţara e problema, ci oamenii care nu fac decât să denigreze“, ar fi scris pe reţelele de socializare Diana Belbiţă, în dreptul unei poze în care apare cu steagul Canadei pe fundal.

„În primul rând, e cu totul şi cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toţi se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat aşa ceva. Socializăm altfel şi toată lumea e egală, toţi ne simţim la acelaşi nivel. Aici pot spune că mă bucur de linişte. Şi altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăţi. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieşi ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament. Deşi iniţial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puţin cât timp părinţii mei vor fi în ţară, pentru că intenţionez să-mi clădesc un viitor aici şi să-i aduc şi pe ei“, a spus Diana Belbiţă, potrivit ProSport.