Vedete

Fostă concurentă la "Ferma", la un pas să devină Miss World Top Model 2019, în Beirut FOTO&VIDEO

Fostă concurentă la "Ferma", la un pas să devină Miss World Top Model 2019, în Beirut FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

Românca noastră a făcut senzaţie în Liban, unde s-a clasat a doua cea mai frumoasă femeie din lume.

După ce a câştigat titlul Miss România şi a a devenit foarte populară în urma participării sale la reality show-ul "Ferma", difuzat la Pro TV, Ioana Filimon a ţintit mai sus şi a participat la concursul Miss World Top Model 2019.

La Beirut, românca noastră a petrecut 20 de zile într-un campus cu alte frumuseţi. "În fiecare zi aveam evenimente, aveam foto shootinguri, prezentări sau mergeam la sponsori - saloane de înfrumueţare, nutriţionişti, cofetării... Mergeam toate fetele, ne făceam manichiura, coafura, tratamente corporale", a povestit ea în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Întrebată de ce crede că nu a obţinut, în final, trofeul cel mare ori măcar locul întâi, Ioana Filimon a spus că "Nu cred că e ceva unde n-am funcţionat, e vorba de preferinţele fiecăruia. Acolo, când au adunat punctajul, a fost o diferenţă. Nu ştiu să-ţi spun unde am greşit. Consider că m-am descurcat foarte bine. Sincer, fizic vorbind, nu am simţit că sunt în cea mai grozavă formă, mai ales după "Fermă", pentru că n-am reuşit să ajung la kilogramele dorite, dar eu zic că e un rezultat foarte bun, locul 2 din 38 de ţări", a mai spus ea la Pro TV.

"Eu am mai fost la Miss Turism în Beirut, anul trecut, cu aceiaşi organizatori, şi ei deja ştiau parcursul meu de atunci şi până acum şi m-au întrebat cum a fost la "Ferma", dacă a fost mai greu la competiţia lor sau la "Fermă" şi le-am spus că sunt două lucruri total diferite, dar e foarte şi în competiţia lor, chiar dacă nu pleci acasă după 5 zile şi nu te lupţi pentru mâncare."

Iată ce a mai povestit Ioana Filimon în emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Citește și ...