News

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a devenit mămică la aproape 41 de ani. Copilul este pe jumătate spaniol

de admin

Fosta gimnastă Corina Ungureanu a devenit mămică la aproape 41 de ani. Copilul este pe jumătate spaniol camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Campioana noastră din generaţia de aur a gimnasticii româneşti a născut chiar în perioada în care se desfăşoară Olimpiada de la Tokyo.

Emoţii mari pentru sportivii români prezenţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar şi pentru cei rămaşi acasă. Printre ei, şi pentru fosta campioană la gimnastică Corina Ungureanu, care tocmai a devenit mămică în secret, Nouă luni de zile şi-a ascuns sarcina, iar acum, cu o lună înainte de-a împlini vârsta de 41 de ani, a adus pe lume un băieţel.

"Azi, 28 iulie, Carlos Muñoz  a sosit în viaţa noastră! Nu avem cuvinte să descriem ce simţim, aşa că ne limităm doar la a spune că eu şi Santiago Muñoz suntem foarte fericiţi pentru această minune. Vă salutăm cu drag pe toţi!", a scris Corina Ungureanu pe contul ei de socializare în dreptul unui instantaneu care surprinde cel mai tandru contact cu nou-născutul.

Carlos s-a născut la 5 ani de când părinţii lui s-au cunoscut pe un teren de golf, unde mama lui îşi exersa mâna de începătoare, iar tatăl lui, spaniol get-beget, era instructor. Foarte discreţi cu viaţa lor personală, Corina Ungureanu şi Santiago Muñoz nici n-au dat de bănuit că aşteaptă un copil.

Fostele colege s-au grăbit s-o felicite, printre ele fiind şi Monica Roşu, proaspătă mămică şi ea, ori Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică, dar şi antrenorul Nicolae Forminte.

Corina Ungureanu parte din generaţia de aur a gimnasticii româneşti, fiind campioană europeană la sol în 1998 şi obţinând de două ori titlul mondial la gimnastică artistică, la Lausanne (1997) şi Tianjin (1999). După ce s-a retras din activitatea competiţională în 1999, chiar după campionatele de la Tianjin, a lucrat iniţial ca antrenoare cu o grupă de copii din Anglia. Ulterior, s-a întors în România şi a încercat chiar să aibă un cuvânt în politică, din partea UNPR, care a desemnat-o preşedintele departamentului de tineret şi sport al UNPR Prahova, apoi consilier pe probleme de sport al primarului Ploieştiului. După ce a lăsat deoparte politica,Corina Ungureanu şi-a frunctificat o pasiune mai veche, golful, cu care cocheta din 2011, devenind între timp şi membru de onoare la Lac de Verde-Breaza. 
Acum e şi antrenor de gimnastică, dar şi jucător de golf cu experienţă.

Comentarii

Modifică Setările