Vedete

Fosta gimnastă Monica Roşu, o naşă de botez foarte sexy FOTO

Fosta gimnastă Monica Roşu, o naşă de botez foarte sexy FOTO camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

O ştim mai mult în costumul de gimnastică sau cel de antrenament, dar cel mai bine îi stă în rochii. Iat-o radiind la o petrecere de familie.

Pe Monica Roşu (32) am urmărit-o încă de pe vremea în care activa în lotul naţional de gimnastică feminină, unde a obţinut nenumărate medalii la campionatele europene şi mondiale, dar şi preţioasele medalii de aur la Jocurile Olimpice din 2004. Apoi, i-am făcut galerie atunci când a concurat la Exatlon, unde şi-a demonstrât încă o dată capacităţile sportive, la ani buni după retragerea din activitatea competiţională.

Acum, însă, o admirăm şi ca femeie, căci atunci când îmbracă hainele „civile“, descoperim o tânără atrăgătoare, cu trup bine tonifiat şi cu forme frumoase.

Weekendul trecut, am avut ocazia să o vedem din nou într-o ţinută foarte feminină de ocazie, dat fiind faptul că a fost naşă de botez pentru fiul unor apropiaţi, care a primit numele Vladimir Gabriel.

Pentru acest eveniment de familie, Monica Roşu a ales să poarte o rochie din dantelă roz şi sandale cu toc înalt foarte elegante - semn că s-a recuperat foarte bine după operaţia la genunchi suferită în luna februarie.

Şi naşul băieţelului, în persoana logodnicului Monicăi, Vlad Adrian, a fost foarte elegant, în ţinuta aleasă de la Adina Buzatu.

Acesta este, desigur, doar unul dintre evenimentele de familie anunţate, cel mai mare şi cel mai important fiind deja în pregătiri: căsătoria gimnastei Monica Roşu cu partenerul său, Vlad Adrian, care i-a cerut mâna anul trecut. Abia aşteptăm s-o admirăm şi în rochia de mireasă!

Modifică Setările