Lifestyle

Fosta handbalistă Ramona Farcău a încercat bicicleta Pegas Cutezător

Fosta handbalistă Ramona Farcău a încercat bicicleta Pegas Cutezător

Unul dintre cele mai fericite momente ale copilăriei Ramonei Farcău, una dintre cele mai mari handbaliste românce cu care ne mândrim, a fost momentul în care a învăţat să meargă pe o bicicletă Pegas.

Aasadar, pentru a retrăi acele momente de fericire, sportiva a ajuns la Pegas pentru a achiziţiona un Pegas Cutezător şi aşa a început o frumoasă colaborare.Pentru că Pegas susţine sportivii şi marile valori naţionale, ne-am bucurat să ne cunoaştem şi să începem acest parteneriat.

Ramona a ales să treacă pragul primului magazin, în Afi Palace Cotroceni, unde s-a deschis recent un nou magazin Pegas.

Sportiva a probat de asemenea şi rolele, şi bicicleta Drumuri Grele Pro – un model recent lansat dedicat sportivilor şi traseelor dificile, dar a rămas îndrăgostită iremediabil de Pegas Cutezător!

Iată ce a afirmat sportiva pe pagina ei de Facebook: “Ce poate fi mai emoţionant decât reîntâlnirea cu prima bicicletă!? Sunt nespus de fericită să fac iar echipa cu bicicleta Pegas, cea care o bună perioadă a copilăriei, mi-a fost cel mai bun prieten, învăţându-mă să descopăr sentimentul de libertate. Între timp, am mai crescut, aşa că am ales un model extrem de fiabil şi confortabil, #CutezatorEvolution, pe care vi-l recomand cu drag! Mă simt onorată să devin ambasador al brandului Pegas, alături de care, prin RFH Sports & Management, vom dezvoltă un frumos parteneriat. Mulţumim echipei Bicicletele Pegas, pentru căldură cu care ne-au primit în comunitatea Pegas!”

Atelierele Pegas au în plan să mai deschidă două magazine anul acesta, în Băneasa şi în Cluj Napoca.

Modifică Setările