Lifestyle

Fosta iubită a lui George Clooney, Elisabetta Canalis, fotografiată în bikini în Sardinia. Este soţie şi mamă şi arată mai bine ca oricând

Fosta iubită a lui George Clooney, Elisabetta Canalis, fotografiată în bikini în Sardinia. Este soţie şi mamă şi arată mai bine ca oricând camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

După relaţia mult mediatizată cu George Clooney, frumoasa italiancă a cam dispărut de pe radarul media.

Poate şi pentru că Elisabetta Canalis, în vârstă de 42 de ani, duce o viaţă mai aşezată acum, poate chiar mai discretă. Căsătorită din 2014 cu medicul american Brian Perri, vedeta de televiziune este mama unei fetiţe de cinci ani, Skyler Eva, căreia îi dedică tot timpul.

Weekendul trecut, frumoasa Canalis a fost fotografiată la plajă, în Sardinia, alături de fiica ei, ocazie cu care am putut să admirăm încă o dată corpul fit al fostei iubite a lui George Clooney.

Cu un abdomen de invidiat şi un trup lucrat la sală, Elisabetta a fost o apariţie de senzaţie la plajă, acolo unde a supravegheat-o pe fiica sa, care se juca în mare. Nu este clar dacă în vacanţa sa în Italia natală, vedeta a fost însoţită şi de soţul ei, alături de care locuieşte la Los Angeles, într-o superbă vilă cu piscină.

Foto: Profimedia, Instagram

Comentarii

Modifică Setările