News

Fosta iubită a lui Mick Jagger scoate la vânzare scrisorile de amor

Fosta iubită a lui Mick Jagger scoate la vânzare scrisorile de amor

După 43 de ani de la consumarea relaţiei lor, Marsha Hunt a decis să facă bani din amintirile lăsate de celebrul muzician.

L-a cunoscut pe Mick Jagger în Londra, la începutul anului 1969, şi au rămas împreună timp de zece luni. În acea vară, când solistul formaţiei Rolling Stones filam pentru lung-metrajul „Ned Kelly“, în Australia, acesta i-a trimis iubitei lui mai multe scrisori de dragoste. Deşi părea că e iubire adevărată, cei doi s-au despărţit la sfârşitul anului, în urma relaţiei rezultând şi un copil, o fetiţă pe nume Karis.

Şi, cu toate că Marsha ar fi putut cere pensie alimentară pentru creşterea fetiţei, n-a făcut-o şi spune că se bucură că Jagger nu s-a implicat în educarea fiicei lor.

În prezent, ea locuieşte în Franţa. Fosta cântăreaţă a lansat mai multe piese de succes în anii '70, dar susţine că a rămas fără bani, motiv pentru care a ales să vândă scrisorile semnate de Jagger.

Potrivit „Daily Mail“, acestea vor fi scoase la vânzare de către casa de licitaţii Sotheby's din Londra, în luna decembrie. Experţii se aşteaptă ca scrisorile de amor să fie vândute în schimbul unei sume între 110 mii şi 160 de mii de dolari.

Foto: pagina oficială, Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările