Vedete

Fosta jucătoare de tenis Caroline Wozniacki a devenit mamă. Viaţa ei s-a schimbat total după ce s-a retras din tenis

Fosta jucătoare de tenis Caroline Wozniacki a devenit mamă. Viaţa ei s-a schimbat total după ce s-a retras din tenis camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Una dintre cele mai frumoase şi populare jucătoare de tenis din lume a devenit mamă.

Este vorba despre daneza Caroline Wozniacki, în vârstă de 30 de ani, care a anunţat pe Instagram naşterea primului ei copil şi-al soţului ei, fostul baschetbalist american David Lee, în vârstă de 38 de ani. Cei doi şi-au mărit familia pe 11 iunie cu o fetiţă pe care au numit-o Olivia.

Cei doi atleţi şi-au început relaţia la sfârşitul anului 2015 şi s-au logodit în noiembrie 2017. Nunta a avut loc doi ani mai târziu, în iunie 2019, în Italia, printre invitaţii celebri prezenţi la ceremonie fiind şi buna prietenă a lui Caroline, tenismana Serena Williams.

Daneza de origine poloneză s-a retras din tenisul de performanţă la începutul anului 2020, pentru a se dedica familiei. Şi chiat a făcut-o, căci în februarie anul acesta a anunţat că ea şi David vor deveni părinţi în vara aceasta.

Cei doi tineri însurăţei s-au stabilit în însoritul stat Florida, acolo unde Wozniacki a cumpărat un penthouse în valoare de 18,7 milioane de dolari.

Felicitări fericiţilor părinţi!

Comentarii

Modifică Setările