Gossip

Fosta soţie a lui Andrei Ştefănescu are un nou iubit. Este unul dintre concurenţii ultimei ediţii ”Chefi la cuţite”

Fosta soţie a lui Andrei Ştefănescu are un nou iubit. Este unul dintre concurenţii ultimei ediţii ”Chefi la cuţite” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

După divorţul de cântăreţul Andrei Ştefănescu, Antonia are un nou iubit. Ea a participat la emisiunea ”Chefi la cuţite”, a fost admisă de chefi, însă nu a ajuns în bootcamp.

Totuşi a avut timp să cunoască oameni noi şi chiar să se apropie de unul dintre concurenţii apreciaţi ai show-ului cu numărul 9. Italianul Vincenzo Aiello, Enzo cum îi spuneau toţi, a făcut parte din echipa lui Scărlătescu şi chiar a avut un rol esenţial în emisiune, ca monedă de schimb, pentru a-l salva pe Alex, cuţitul de aur al lui chef Scărlătescu.

Cei doi au confirmat relaţia, potrivit SpyNews. Superba blondină a ţinut să precizeze că nu este niciun secret, că ea şi Enzo nu s-au ascuns niciodată. Postările din mediul online au fost foarte discrete, dar edificatoare.

Enzo s-a remarcat în emisiune şi se pare că este mai legat de România decât s-ar fi crezut. Italianul în vârstă de 31 de ani deţine câteva afaceri în ţara noastră şi este nepotul cunoscutului Joshua Castellano, un alt afacerist italian, patronul fostului club Bamboo.

Vincenzo Aiello locuieşte în România din anul 2015 şi a mărturisit că la început nu i-a fost deloc uşor.

Acum face pereche cu Antonia şi a mărturisit deschis pe Instagram: ”Da”, la întrebarea: ”Acum eşti implicat într-o relaţie?”.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările