Lifestyle

Fosta soţie a lui Ben Affleck a mers abătută la piaţă, în timp ce actorul a dus-o pe Jennifer Lopez la Saint Tropez

Fosta soţie a lui Ben Affleck a mers abătută la piaţă, în timp ce actorul a dus-o pe Jennifer Lopez la Saint Tropez camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Fosta la piaţă, actuala la Saint Tropez. Jennifer Garner a fost văzută la piaţă, cumpărând fructe, legume şi flori, la scurt timp după ce cuplul Bennifer s-a afişat oficial pe Instagram.

Mama celor trei copii ai lui Ben Affleck a fost fotografiată în timp ce a mers la piaţă, a făcut turul tarabelor şi a ales produsele de care avea nevoie. Fructe, legume, dar şi un buchet mare de flori.

Departe de strălucirea lui J Lo, Jennifer Garner are o frumuseţe inocentă şi o ”prospeţime” aparte, atât de apreciată şi în filmele în care a jucat.

Actriţa se afişează de cele mai multe ori nemachiată şi cu ţinute foarte modeste, în ciuda faptului că are un corp frumos şi armonios. Optează pentru culori terne şi cu siguranţă nu îi place să iasă în evidenţă.

În timp ce fostul soţ a sărbătorit-o în stil mare pe Lopez pe Riviera Franceză, Jennifer Garner a făcut piaţa într-o ţinută casual şi cu mască de protecţie.

Actriţa în vârstă de 49 de ani Garner şi-a căpătat faima prin rolul ofiţerului CIA Sydney Bristow din serialul de thriller-dramă de la ABC Alias, care a fost difuzat timp de cinci ani între 2001 şi 2006. Pentru performanţa sa în acest serial, Garner a câştigat un premiu Globul de Aur şi un premiu Screen Actors Guild Award.

În timp ce apărea în serialul de televiziune Alias, a obţinut roluri în filme ca Pearl Harbor (2001) şi Catch Me if You Can (2002). De atunci, Garner a mai apărut într-o serie de filme atât în rol principal, cât şi în secundar, printre care Daredevil (2003), 13 Going on 30 (2004), Elektra (2005), a spin-off of Daredevil, Juno (2007), The Invention of Lying (2009), The Odd Life of Timothy Green (2012) şi Dallas Buyers Club (2013).

Înaintea mariajului cu Affleck, Garner a mai fost căsătorită cu actorul Scott Foley, cu care a jucat în "Felicity".

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările