News

Fosta soţie a lui Channing Tatum e însărcinată! Primele imagini cu burtica gravidei şi reacţia actorului la aflarea veştii

Fosta soţie a lui Channing Tatum e însărcinată! Primele imagini cu burtica gravidei şi reacţia actorului la aflarea veştii

Jenna Dewan a confirmat faptul că e pe cale să-i ofere iubitului ei, Steve Kazee, un copil, postând imagini cu deja vizibila ei burtică de gravidă.

Dansatoarea devenită, între timp, actriţă i-a făcut fericiţi pe cei 8,5 milioane de fani online ai ei atunci când a făcut publice câteva fotografii cu ea, în care se vede deja sarcina destul de înaintată a acesteia.

Jenna împreună cu fetiţa ei şi a lui Tatum, Everly (6)

“Să devin mamă este cel mai minunat (sic) lucru care mi s-a întâmplat în viaţa mea!”, şi-a început confesiunea Jenna. “@stevekazee, eşti un dar de preţ şi n-aş putea fi mai fericită decât sunt acum când îmi extind familia cu tine. Mulţumesc tuturor pentru toată dragostea voastră!”, a continuat fericită artista de 38 de ani.  

Cu burtica de gravidă la înaintare!

Dewan a anunţat că este într-o relaţie cu tatăl viitorului ei copil din octombrie trecut, adică în aceeaşi lună în care a depus actele de divorţ după un mariaj de opt ani cu actorul Channing Tatum. De fapt, Jenna îşi începuse idila cu Steve, câştigătorul unui Tony şi al unui Grammy, în martie 2018, acest lucru fiind recunoscut, ieri, chiar de viitorul tătic de 43 de ani: “Nici nu vă pot descrie ce sentimente mă încearcă încă de când am aflat că Jenna a rămas însărcinată. Am aşteptat toată viaţa acest moment! De un an şi jumătate de când formăm un cuplu, viaţa mea e plină de recunoştiţă…”

Cuplu fericit, viitori părinţi

Nu numai că stăm acum să ne întrebăm dacă relaţia Jennei cu Steve a dus la destrămarea căsniciei dintre dansatoare şi Tatum, dar suntem curioşi să aflăm care este reacţia lui Channing la aflarea veştii că fosta lui soţie urmează să devină din nou mamă.

Jenna şi Channing, pe vremea când erau căsătoriţi

Se pare că Jenna a ţinut să-l anunţe pe fostul ei partener de opt ani – cu care o are pe fiica ei, Everly (6) – înainte de-a face publică vestea cea mare. Iar reacţia acestuia n-a fost deloc deplasată, Channing fiind “bucuros şi foarte încurajator” în privinţa faptului că mama copilului său îi va oferi altui bărbat un moştenitor.     

foto - Getty Images, Instagram

Comentarii