News

Fosta soţie a lui Cristi Borcea va deveni joi doamna Senhoreti. Ce nuntă de vis a planificat Alina Vidican şi regula ciudată pe care au primit-o invitaţii

Fosta soţie a lui Cristi Borcea va deveni joi doamna Senhoreti. Ce nuntă de vis a planificat Alina Vidican şi regula ciudată pe care au primit-o invitaţii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Alina Vidican trăieşte atât visul american, cât şi visul iubirii. Căci după divorţul răsunător din România cu cunoscutul afacerist Cristi Borcea, Alina s-a mutat în SUA.

Acolo ea şi-a găsit marea dragoste, un bărbat cu care se va căsători joi, 26 august. Nunta dintre Alina Vidican şi Claude Senhoreti va avea loc la ”The Addison”, una dintre cele mai exclusiviste săli de evenimente din Boca Raton, South Florida, însă pandemia le va scurta petrecerea, care este programată de la 6 PM până la 12 AM, potrivit unor informaţii în exclusivitate obţinute de WOW Biz.

Sunt interesante câteva reguli stabilite de către viitoarea mireasă. Nimeni nu are voie să poarte alb la nuntă în afară de Alina Vidican, Invitaţii la eveniment trebuie să poarte doar culoarea neagră, aceasta fiind principala condiţie pusă nuntaşilor de către miri: dress code black tie. Mirele le-a spus că aceasta ar fi o tradiţie românească, pentru a le feri căsnicia de ghinion. În realitate, nu există această tradiţie la nunţile româneşti, însă poate Alina vrea să fie sigură că porneşte cu dreptul în noua viaţă. Cu siguranţă divorţul a marcat-o şi l-a depăşit greu, nu şi-ar mai dori să trăiască asta o dată.

Claude este un pilot de raliu din Brazilia, dar locuieşte la Miami şi are în SUA afaceri şi tot acolo profesează ca pilot de curse. Alina îl însoţeşte şi îi poartă noroc.

Claude şi viitoarea doamnă Senhoreti s-au întâlnit în urmă cu 4 ani la un eveniment Porsche, iar de atunci au tot fost văzuţi împreună. Totuşi, Alina a făcut publică realaţia abia anul acesta, cu câteva luni înainte de nuntă. Alina Vidican are doi copii, Alex şi Gloria, din căsnicia cu Cristi Borcea. De cealaltă parte, Claude a fost şi el căsătorit şi are tot doi copii: Pedro (20 de ani) şi Filipe (22 de ani).

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările