News

Fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru ar avea un nou iubit. Cine o face fericită acum pe Noemi

Fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru ar avea un nou iubit. Cine o face fericită acum pe Noemi camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Noemi şi Mihai Mitoşeru au semnat actele de divorţ în urmă cu aproximativ o lună de zile. Acum s-a aflat că fosta soţie a prezentatorului TV ar avea un nou iubit.

În urmă cu trei săptămâni, la un bitrou notarial din Bucureşti, Noemi şi Mihai Mitoşeru au semnat actele de divorţ. Totul a decurs foarte bine, după cum el a şi declarat, chiar au rămas prieteni.

Acum s-a aflat că ea ar trăi o nouă poveste de iubire. Conform Cancan, fosta soţie a lui Mihai Mitoşeru ar trăi o poveste de dragoste cu un pilot tânăr de la aceeaşi companie unde ea lucrează ca si stewardesă.

Mai mult decât atât, Noemi a decis să îşi ţină noua dragoste departe de camere. Rămâne de văzut cum va decurge totul şi dacă Noemi va decide să facă totul public.

Cei doi au divorţat anul acesta după o relaţie de aproximativ 13 ani. Vestea i-a luat pe toţi prin surprindere.

„Am avut bunul simţ să ascund elegant situaţia, dar a trecut prea mult timp şi nu mai pot să fac pe prostul! După o relaţie de 13 ani, am hotărât ca, săptămâna viitoare, să mergem la notar şi să divorţăm! Nu ne mai înţelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie şi copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani şi şi-a pus silicoane), şi de trei luni a plecat la mama ei!”, scria Mihai pe facebook în urmă cu două luni.

 

„Ştiu că ne iubim (e greu să treacă după atâţia ani), dar e mai bine aşa! Îi mulţumesc pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (şi au fost multe în 13 ani!) şi vreau să fie fericită toată viaţa (chiar şi fără mine), dar îmi doresc acelaşi lucru şi pentru mine!?”, a continuat acesta.

Recent, Mihai Mitoşeru a apărut în compania Danielei Crudu. Oare cei doi sunt mai apropiaţi ca niciodată tinând cont că nu mai sunt în vreo relaţie? El a făcut declaraţii: "Ne-am gândit să colindăm/ şi apoi să va urăm/ La mulţi ani cu sănătate/ şi mulţi bani, dacă se poate/ în special Nico şi Nicu/ Crudu şi-a acoperit buricu'/ şi la anu' care vine/ să va fie cel mai bine!"

 

Modifică Setările