News

Fosta vedetă a serialelor pentru adolescenţi arată, azi, de nerecunoscut!

Fosta vedetă a serialelor pentru adolescenţi arată, azi, de nerecunoscut! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Fostul model se număra, odată, printre cele mai sexy prezenţe din showbiz. 

Ei bine, la doar 34 de ani, această actriţă pare că a renunţat să mai aibă grijă de ea. Este vorba despre una dintre vedetele serialului de succes Rebel în California, care a rulat între 2003 şi 2007. Actriţa Mischa Barton este de ceva timp un caz pierdut, după ce vedeta s-a luptat atâta timp cu dependenţele de orice fel, cu kilogramele în plus şi cu problemele financiare.

Din păcate, Mischa nu dă niciun semn că şi-ar reveni, forma ei fizică fiind, din nou, una nedemnă de statutul şi vârsta ei.

Zilele trecute, aceasta a fost fotografiată la o plimbare scurtă pe lângă casa ei din Los Angeles, fără machiaj, cu părul prins neglijent şi cu siliueta plinuţă lăsând la vedere multe kilograme în plus în zona abdomenului. Cum nu poate fi vorba despre o eventuală sarcină, e clar că alimentaţia şi stilul de viaţă nesănătos şi-au pus amprenta serios asupra siluetei vedetei.

Dacă pe plan profesional n-am prea auzit de ea, personal, actriţei se pare că îi merge ceva mai bine, Barton fiind văzută recent în compania atrăgătorului actor Gian Marco Flamini, cu care a fost surprinsă sărutându-se în timpul unei plimbări romantice, la început de septembrie.

Măcar dragostea să fie un impuls pentru ca Mischa să revină la forma care a consacrat-o...

Foto: Profimedia

Comentarii

Modifică Setările