News

Foşti prietenoşi! J.Lo şi Marc Anthony, alături de partenerii actuali

Foşti prietenoşi! J.Lo şi Marc Anthony, alături de partenerii actuali

Cei mai prietenoşi foşti de peste Ocean! Marc Anthony şi fosta soţie, cântăreaţa Jennifer Lopez, au demonstrat în ultimii ani că-i leagă o frumoasă prietenie după divorţ şi că nu există resentimente între ei. Culmea e că nu există animozităţi nici între Marc şi actualul partener de viaţă a lui J.Lo, şi nici măcar între artistă şi actuala soţie a cântăreţului. O familie mare şi fericită! Shannon (actuala soţie a cântăreţului), Marc Anthony, J.Lo, Casper Smart şi doi prieteni apropiaţi Cel puţin de asta au dat dovadă weekendul trecut, când Marc şi Shannon de Lima, actuala lui soţie, s-au prezentat la show-ul din Las Vegas al lui J.Lo şi-au aclamat-o din public. Mai mult de atât, imediat cum concertul s-a încheiat, Marc şi Shannon au mers în backstage pentru a o felicita pe artistă şi pentru a se fotografia cu ea, dar şi cu Casper Smart, actualul iubit al ei.

De unde ştim? Chiar Shannon a postat fotografia pe contul ei de Instagram, alături de un mesaj emoţionant la adresa primei soţii a lui Marc: ”M-am distrat de minune în Vegas. @Jlo ai făcut un show extraordinat. Felicitări, baby”, a scris Shannon în dreptul fotografiei.

j.lo-marc-anthony
Fotografia postată de Marc Anthony, în timpul concertului susţinut de fosta soţie

Chiar şi Marc a postat o fotografie din timpul concertului lui J.LO, anunţându-şi fanii că o urmăreşte din public pe fosta şi că este alături de echipa ei de management.

Cât despre J.Lo, ei bine, artista a făcut mai mult de atât. Chiar în timpul concertului, cântăreaţa i-a mulţumit fostului soţ pentru prezenţă. ”Eşti un star intenţional, şi un icon, dar eşti şi tatăl copiilor mei”, a putut fi auzită spunând J.Lo.

Şi Casper Smart a transmis câte ceva de la concertul din seara aceea. Acesta a postat pe contului lui Instagram un video surprins în timpul concertului, în care prietenul lui apare dansând pe muzica lui J.Lo. Putem observa, însă, că iubitul lui J.Lo nu avea locuri acolo unde era şi Marc, deşi în fotografia de grup acesta părea destul de relaxat în compania fostului soţ al iubitei sale.

Amintim că J.Lo şi Marc au început să se întâlnească în 2004, la puţin timp după ce artista a rupt logodna cu Ben Affleck. Ea şi Marc s-au căsătorit chiar în luna iunie, a acelui an. Patru ani mai târziu, în februarie 2008 mai exact, cei doi au devenit părinţii gemnilor Emme şi Max. Relaţia lor n-a mai durat decât trei ani de la acest moment. Totuşi, divorţul lor s-a finalizat tocmai în iunie 2014.

Casper şi J.Lo au o relaţie on-off din 2011. La începutul acestui an, cei doi s-au împăcat după o scurtă pauză. Pe atunci, artista declara că a fost o despărţire fără dramă, iar împăcarea a fost una naturală. Şi deşi se-nţeleg foarte bine, iar Casper este farte ataşat de gemenii artistei, J.Lo a declarat că nu există planuri de nuntă.

foto: instagram