News

Foşti soţi, actuali prieteni. Jennifer Aniston (50), alături de Justin Theroux la o petrecere memorabilă

Foşti soţi, actuali prieteni. Jennifer Aniston (50), alături de Justin Theroux la o petrecere memorabilă camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Când toată crema Hollywoodului sărbătorea Ziua Recunoştinţei, zilele trecute, starul serialului Friends şi-a adunat prietenii acasă la ea pentru a petrece împreună de Fakesgiving, o “sărbătoare” inventată de actriţă şi devenită deja cunoscută în anturajul ei select. Iar printre invitaţii ei de top s-a numărat nimeni altul decât fostul ei soţ, Justin Theroux…

Justin Theroux, Courteney Cox, Jimmy Kimmel, Jason Bateman şi Will Arnett au răspuns afirmativ invitaţiei primite de Jennifer Aniston la sfârşitul lunii noiembrie de-a participa la petrecerea anuală a actriţei, care a devenit, pe nepusă masă, cea mai tare petrecere de Ziua Recunoştinţei de la Hollywood, o cină plină ochi cu vedete.

În ciuda invitaţilor de primă mână de la petrecerea actriţei, nu s-ar fi aflat nimeni despre cina memorabilă organizată de Jen dacă nu ar fi postat fostul ei soţ, Theroux, un selfie cu A-listerii invitaţi de Aniston acasă la ea şi tot felul de alte dovezi foto din timpul cinei cu pricina.

Într-o dispoziţie de zile mari, fosta colegă de platou a lui Jennifer, de la Friends, Courteney Cox, a ţinut un toast în cinstea gazdei, însă i-a spus lui Justin să n-o mai filmeze în timp ce ţine discursul: “Jen, te iubesc atât de mult!...”, a început ea să spună, după care l-a rugat pe Theroux să închidă camera de la telefon. Acesta s-a conformat promiţând, în acelaşi timp, că va scoate pe DVD toate discursurile acelei seri de pomină: “Ar fi trebuit să filmez ce spun oamenii…”

Tot ceea ce şi-a dorit Jennifer să divulge din timpul Zilei Recunoştinţei de anul acesta a fost legat de pregătirile pentru faimoasa cină. Actriţa a postat o fotografie cu ea gătind sau, cel puţin, băgând la cuptor unul dintre preparatele servite invitaţilor ei, întocmai cum i-a cerut Jimmy Kimmel în noimebrie 2018.

Comicul s-a plâns, anul trecut, în legătură cu meniul pe care americanii îl preferă de Ziua Recunoştinţei şi i-a propus lui Aniston să servească altceva decât curcan de Ziua Prieteniei sau de Fakesgiving, cum îi place actriţei să denumească petrecerea ei de la finele lunii noiembrie. Zis şi făcut!

În ceea ce priveşte apropierea foştilor doi soţi, Jen şi Justin au rămas prieteni după divorţul lor din 2017. Cei doi foşti parteneri de viaţă au mai fost zăriţi împreună când unul dintre câinii lor a avut probleme de sănătate, dar şi cu alte ocazii mai vesele. Faptul că nu se ocolesc unul pe celălalt după despărţirea lor surprinzătoare nu înseamnă că sunt în continuare împreună sau că şi-a propus vreunul dintre ei să-l cucerească pe celălalt. Ci, pur şi simplu, după 7 ani petrecuţi împreună, şi-au lăsat loc de “Bună ziua!” şi chiar se reunesc cu plăcere din când în când.

Jennifer şi Justin, pe vremea când formau un cuplu

Pentru a vedea care a fost atmosfera de la cea mai VIP petrecere de Ziua Recunoştinţei din 2019, urmăreşte galeria foto

foto - Instagram, Profimedia