News

Foştii iepuraşi Playboy atunci şi acum. Ce mai fac faimoasele iubite ale lui Hefner?

Foştii iepuraşi Playboy atunci şi acum. Ce mai fac faimoasele iubite ale lui Hefner?

HOLLYWOOD - JUNE 12: TV personalities Holly Madison, Hugh Hefner, Bridget Marquardt, and Kendra Wilkinson arrive at the 36th AFI Life Achievement Award tribute to Warren Beatty held at the Kodak Theatre on June 12, 2008 in Hollywood, California. The show will air on USA Network at 9PM PST on June 25, 2008. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for AFI)

Unele dintre cele mai râvnite femei de pe planetă s-au bucurat de succes şi notorietate pe vremea când ne zâmbeau seducător de pe coperta faimoasei publicaţii destinate bărbaţilor. Dar care este viaţa lor în prezent, ce fac acum foştii iepuraşi Playboy?

Holly Madison

Frumoasa blondină l-a cunoscut pe Hugh Hefner în 2001, într-un club de noapte din Los Angeles, când era o actriţă în devenire în vârstă de numai 21 de ani. Din momentul în care milionarul de la Playboy i-a oferit nişte droguri pentru distracţie a ştiut din prima că l-a întâlnit pe bărbatul visurilor ei. N-a mai durat mult, aşadar, până când Holly s-a mutat în conacul Playboy şi şi-a însuşit statutul de Iubita nr. 1 a lui Hefner. Mai mult, a încercat să facă un copil cu Hugh, însă destinul i-a rezervat alt drum în viaţă.

În anii ce-au urmat după ce a părăsit conacul Playboy, Holly a criticat dur practicile care existau în vila în care a locuit ani de zile şi chiar pe faimosul proprietar al acesteia. “Mi-am dat seama că, de fapt, Hef era un mare manipulator, care ne învrâjbea pe una împotriva celeilalte. Nu mai am nicio loialitate faţă de el”, a declarat ea în autobiografia sa din 2015 Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny.

Fostul iepuraş Playboy este căsătorită în prezent cu Pasquale Rotella şi au o fetiţă împreună, pe simpatica Rainbow.

Modifică Setările