News

Fostul club Bamboo din Mamaia a ars din temelii. Uite unde se afla fostul acţionar Cătălin Botezatu în acel moment VIDEO

Fostul club Bamboo din Mamaia a ars din temelii. Uite unde se afla fostul acţionar Cătălin Botezatu în acel moment VIDEO

Istoria incendiară a cluburilor Bamboo s-a repetat şi pe litoral, din fericire fără victime.

Un incendiu puternic a izbucnit la clubul Silence din Mamaia - fostul Bamboo, flăcările mistuind din temelii locaţia de fiţe preferată de mulţi turişti. Cu toate că s-a intervenit cu 9 autospeciale şi o autoscară şi au fost mobilizaţi aproximativ 60-70 de pompieri, clădirea a ars în totalitate, focul fiind deosebit de violent.

În 2017, un incendiu a mistuit şi clubul Bamboo din Capitală. La începutul acestui an, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au clasat dosarul incendiului din ianuarie 2017 de la clubul Bamboo din Bucureşti, în urma căruia 44 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Creatorul de modă Cătălin Botezatu, fost acţionar al firmei care operează Bamboo, declara la acea vreme că „e posibil să fi fost pus foc de cineva”, deoarece clubul avea „duşmani”. Lucru dovedit de faptul că, la finalul anului trecut, casa lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo din Bucureşti, a fost spartă de hoţi, aceştia furând o casetă de valori în care erau bijuterii şi ceasuri, potrivit unor surse din poliţie.

Ieri, când clubul din Mamaia redenumit Silence a luat foc, Cătălin Botezatu nu se afla în ţară. Creatorul de modă se află de săptămâna trecută în America.

El a petrecut câteva zile în Atlanta, unde şi-a expus creaţiile la târgul de modă AmericasMart, cel mai mare din centrul Americii.

După întâlnirile de business din Atlanta, Cătălin Botezatu a ajuns la Vegas, de unde le-a transmis fanilor săi o înregistrare din incinta spectaculosului hotel Wyn.

Modifică Setările