News

Fostul coleg din trupa Wham!, cuvinte emoţionante despre George Michael

Fostul coleg din trupa Wham!, cuvinte emoţionante despre George Michael

George şi Andrew Muzicianul britanic Andrew Ridgeley, de aceeaşi vârstă cu George Michael, 53 de ani, i-a adus unul dintre cele mai emoţionante omagii celui dispărut dintre noi chiar în seara de Crăciun. Până la urmă, este vorba chiar de jumătatea artistică a lui George din perioada în care artistul dispărut a început să cunoască faima, perioada Wham!.

Andrew s-a referit la George Michael cu apelativul Yog, unul cu care i se adresau prietenii artistului, o prescurtare de la 'Yours Only George'.

"Inima mi-este tristă după pierderea iubitului meu prieten Yog. Şi nu numai inima mea, ci şi cea a apropiaţilor lui, a prietenilor, a lumii muzicale, a lumii în general. Vei fi pentru totdeauna iubit." Fostul coleg de trupă al lui Michael a împărtăşit pe contul lui social şi una dintre frazele preferate ale acestuia: "Cred cu tărie că muzica este unul dintre cele mai mari daruri pe care Dumnezeu i le-a oferit omului", însă Andrew a replicat cu următoarele: "Nu Dumnezeu ne-a dat acest dar, ci tu, vechiul meu prieten!".

Celebrul duo muzical format în anul 1981 a cucerit scena muzicală după ce a lansat hituri precum Last Christmas, Club Tropicana sau Wake Me Up Before You Go-Go, apoi s-au despărţit în 1986. George Michael chiar a glumit pe atunci, declarand că este vorba despre cea mai amiabilă despărţire din istoria muzicii pop.

Andrew este căsătorit de mulţi ani cu artista Keren Jane Woodward, membră a celebrei trupe Bananarama.