News

Fostul iubit al lui George Michael, arestat pentru jaf de maşini. Fadi Fawaz ajunsese la sapă de lemn

Fostul iubit al lui George Michael, arestat pentru jaf de maşini. Fadi Fawaz ajunsese la sapă de lemn

Pare greu de crezut că s-a putut deda la aşa ceva, însă Fadi Fawaz (47) a fost arestat sub această acuzaţie, care are la bază probe clare

Probe ce par să dovedească, totodată, că Fadi a trăit, atât cât a putut, din banii lui George Michael - iar când banii lui nu au mai fost, a recurs la asta. Hairstilistul Fadi Fawaz este cel care a găsit trupul neînsufleţit al artistului în decembrie 2016 - şi cel care a şi făcut poze cadavrului, după cum el însuşi a recunoscut. Un an mai târziu, Fadi nu se ruşina să afirme că luptă pentru moştenirea starului, cu care avusese o relaţie din anul 2012, că vrea mai multe milioane de lire sterline din averea lui şi dreptul de a sta pe termen nelimitat în casa lui George Michael. Nu a făcut, aşadar, un secret din foamea lui de bani.

Disperat că va fi alungat din reşedinţa de 5 milioane de lire sterline a cântăreţului, Fadi a distrus acea casă. Şi a sfârşit, în cele din urmă, în stradă, fiind evacuat în 2018 - după un an şi jumătate în care a refuzat să părăsească acea adresă. După evacuare, s-a declanşat iadul pentru el. Toţi cunoscuţii lui spun că a luat-o razna după moartea lui George Michael, rămânând fără job şi plin de datorii. Viaţa i s-a schimbat radical - întorcându-se în sărăcie după luxul cu care se obişnuise cât trăia George, un lux la care ajunsese după o copilărie plină de lipsuri în Libanul sfâşiat de război.

Pornind pe acest fir psihologic, ştirea că Fawaz, ajuns fără casă şi în culmea depresiei, a jefuit maşini, se vede altfel. Poliţia l-a arestat având la bază probe după ce un Mercedes, un BMW şi o Toyota au fost lovite cu ciocanul. La momentul arestului, Fadi avea asupra lui un cuţit şi droguri.

Foto: Getty Images

Comentarii

Modifică Setările