News

Fostul manager o acuză pe Mariah Carey: "Defila prin faţa mea în pielea goală"

Fostul manager o acuză pe Mariah Carey: "Defila prin faţa mea în pielea goală"

După ce a fost acuzată de fostul ei bodyguard de hărţuire sexuală, dar şi de faptul că îi datorează peste 200.000 de dolari, Mariah Carey este acum în plin scandal cu fostul manager, o femeie pe nume Stella Bulochnikov.

Se pare că Mariah urmează să fie dată în judecată de fostul său manager pe motiv de hărţuire sexuală şi încălcarea contractului de muncă, femeia fiind odată foarte bună prietenă cu diva, chiar o confidentă a ei. Fostul manager al cântăreţei, Stella Bulochnikov, le-a adus avocaţilor lui Mariah la cunoştinţă că  intenţionează să intenteze un proces împotriva lui Mariah, în vârstă de 48 de ani.

Conform TMZ, Bulochnikov susţine şi că Mariah "defila în mod constant goală prin faţa ei", iar nuditatea aceasta de care cântăreaţa dădea dovadă se încadrează la "hărţuire sexuală". Cu toate acestea, reprezentanţii cântăreţei au negat categoric acuzaţiile, numindu-le "nefondate". Stella a reclamat şi că Mariah a încălcat Legile drepturilor civile din SUA.

Se pare că fosul manager a avut un contract de 3 ani cu Carey, acesta fiind reziliat de curând, iar asta ar fi dus la acuzaţiile grave împotriva artistei. Ea se plânge de faptul că Mariah pur şi simplu nu purta haine în jurul ei şi că defila în pielea goală, dar ar fi făcut şi gesturi sexuale în prezenţa ei. De asemenea, aceeaşi sursă le povestit jurnaliştilor de la TMZ că Mariah are o problemă cu abuzul de substanţe şi că de multe ori nu lua medicamentele pentru tratarea tulburării bipolare.

Săptămâna trecută, Mariah a recunoscut că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în 2001, dar că ţine boala  sub control, în timp ce Stella mărturiseşte că asta este doar una dintre marile probleme ale vedetei. Mai mult, Stella pretinde că a fost concediată în mod incorect şi că diva îi datorează în continuare mulţi bani.

Citeşte şi: Mariah Carey şi-a hărţuit sexual bodyguardul? Acesta ameninţă că o dă în judecată!

Foto: Instagram

Modifică Setările