News

Fostul Mike din "Friends" parcă nu mai îmbătrâneşte. Are 50 de ani şi arată mult mai tânăr!

Fostul Mike din "Friends" parcă nu mai îmbătrâneşte. Are 50 de ani şi arată mult mai tânăr!

Evident că, astăzi, pe Paul Rudd îl ştii mai ales datorită rolului Ant-Man, acesta urmând să apară în cel mai recent film Avengers, Endgame. 

În anii '90, însă, actorul se alătura celebrei găşti de şase prieteni din serialul cult Friends, în rolul lui Mike Hannigan, viitorului soţ al lui Phoebe Buffay. Au trecut mulţi ani de-atunci, însă fanii lui Paul Rudd au observat, pe bună dreptate, că acest lucru nu se vede şi pe chipul actorului.

Întrebat pe conturile sale de social media care este secretul tinereţii sale şi cum face să arate atât de bine la 50 de ani, Paul a glumit, răspunzând că este vorba despre o inimă neagră şi puţină cremă de faţă. 

Scarlett Johansson, partenera lui Paul din filmul Avengers: Endgame, a glumit şi ea pe tema aceasta, atunci când l-a însoţit pe Paul la o emisiune televizată, susţinând că acesta recurge la chirurgia estetică. 

"Îşi face singur injecţii cu Botox", a glumit actriţa.

Această frenezie legată de aspectul prea tineresc al lui Paul a început după ce actorul a prezentat un premiu la Gala Oscarurilor, mulţi utilizatori de Twitter comentând în glumă că acesta probabil că este un vampir sau că a făcut un pact cu diavolul. 

Paul în 1994, foto jos.

Voi ce credeţi, s-a schimbat mult Paul?

Foto: profimedia

Modifică Setările