News

Fostul Principe Nicolae, nevoit să se căsătorească mai devreme?

Fostul Principe Nicolae, nevoit să se căsătorească mai devreme?

Potrivit celor de la "Adevărul", nepotul Regelui Mihai s-ar fi cununat în secret cu Alina-Maria Binder.

Ceea ce le-a confirmat jurnaliştilor că cei doi au devenit soţ şi soţie este titulatura sub care aceştia apar pe pe lista oficială de participanţi la funeraliile Regelui, "domnul şi doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills".

Cel mai probabil, nepotul Majestăţii Sale, exclus în august 2016 din linia de succesiune, s-a căsătorit în secret cu Alina Maria Binder pentru ca aceasta să aibă voie să-i fie alături la funeraliile regale, unde n-ar fi putut participa dacă nu făcea parte din familie.

Nicolae şi-a anunţat logodna în vara acestui an, iar Casa Regală a transmis la acel moment că Regele Mihai şi-a dat acordul pentru această căsătorie.

LATER EDIT

Radu Enache, avocatul lui Nicholas Medforth-Mills, a dat unele explicaţii cu privire la această căsătorie în secret:

”Cererea în căsătorie avusese loc în luna iulie, în timpul unei vacanţe pe care cei doi îndrăgostiţi au petrecut-o în Cronwall, în Marea Britanie. Prinţul i-a oferit iubitei sale un inel cu safir şi diamante, apoi a avut loc şi cununia civilă, Alina Binder devenind Medforth-Mills”, a spus avocatul Radu Enache.

Acesta a confirmat, de asemenea, şi că fostul principe Nicolae şi Alina Binder vor avea nunta în vara anului viitor, aşa cum anunţaseră iniţial. ”(…) chiar dacă între timp a survenit decesul Regelui Mihai”.

Foto_: Popa Constanţa/Facebook

Modifică Setările