Royals

Fostul Principe Nicolae, reconciliere cu Principesa Margareta? FOTO&VIDEO

Fostul Principe Nicolae, reconciliere cu Principesa Margareta? FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 20 poze

Prezent la parastasul de 40 de zile al Regelui Mihai, nepotul Majestăţii Sale a fost bine primit în sânul familiei.

Dacă până deunăzi şi-au aruncat vorbe grele, s-au duelat în declaraţii şi plângeri penale, iată că ambele părţi au ajuns la sentimente mai bune.

După înmormântarea Regelui Mihai, unde tensiunea dintre ei a atins cote maxime, iar lui Nicolae nu i s-a permis să călătorească cu Trenul Regal, însoţind astfel sicriul regal împreună cu familia sa, şi n-a fost primit nici la parastas, la parastasul celor 40 de zile, care a avut loc sâmbătă, totul părea calm şi firesc între Nicholas Medforth-Mills şi mătuşa sa, Margareta.

Cei doi s-au salutat foarte cordial, sărutându-se pe obraz, gestul uimind audienţa, care ştia de răceala existentă între ei până la acest moment.

Ca şi data trecută, Nicolae a venit însoţit de partenera sa de viaţă, Alina, pe care Casa Regală a recunoscut-o ca fiind soţia sa, numind-o în comunicatul remis ulterior "doamna Medforth-Mills".

Slujba a fost oficiată de Arhiepiscopul Calinic al Argeşului şi Muscelului. Înalt Preasfinţia Sa a fost înconjurat de un sobor de preoţi de la Mânăstirea Curtea de Argeş şi din eparhie, având în frunte pe stareţul mânăstirii, părintele Caliopie. De asemenea, au luat parte la slujbă un grup de maici de la Mânăstirea Pasărea şi de la Mânăstirea Ţigăneşti.

Foto: Casa Regală/Daniel Angelescu