Royals

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, apariţie rară alături de fiul său şi de noră. Regina Letizia a fost strălucitoare

Fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, apariţie rară alături de fiul său şi de noră. Regina Letizia a fost strălucitoare

MADRID, SPAIN - JANUARY 06: (L-R) Queen Sofia, King Juan Carlos, Queen Letizia of Spain and King Felipe VI of Spain attend the Pascua Militar ceremony at the Royal Palace on January 6, 2018 in Madrid, Spain. (Photo by Carlos Alvarez/Getty Images)

Ultima oară când a apărut în public a fost cu ocazia participării la înmormântarea Regelui Mihai I în România, pe 16 decembrie, iar acum fostul rege al Spaniei, Juan Carlos I, a participat alături de familie la Ziua Epifaniei. Pe 6 ianuarie familia regală a Spaniei s-a reunit pentru o sărbătoare importantă, a 12-a zi de Crăciun sau Ziua celor trei magi.

Astfel, regele Juan Carlos I a ieşit din nou în public, la doar câteva zile după ce s-a plâns în mod public că se simte marginalizat de familia regală. Pe 5 ianuarie a împlinit venerabila vârstă de 80 de ani, iar monarhul spaniol a apărut îmbrăcat în haine de gală, alături de fiul său, Regele Felipe al VI-lea, Regina Letizia şi soţia sa, fosta regină Sofia, la o ceremonie care a avut loc la palatul regal din Madrid.

Actualul rege Felipe al VI-lea i-a adus un omagiu tatălui său în timpul ceremoniei, într-o încercare de a-l face fericit pe fostul conducător al Spaniei. Cu patru ani în urmă, regele Juan Carlos abdica lăsându-i locul la tron fiului său Felipe.

La ceremonie a fost şi fosta Regina Sofia, îmbrăcată într-un costum strălucitor, foarte colorat, format din fustă lungă şi sacou cu inserţii de roz, mov şi auriu. De departe, cea mai fermecătoare apariţie a fost cea a stilatei Regine Letizia care a ales să poarte o rochie dintr-un material preţios, catifea. Letizia a îmbrăcat o rochie foarte elegantă, lungă până în pământ, bleumarin, un model strâns în talie cu o curea care a făcut-o să pară longilină.

Foto: Getty Images