Lifestyle

Fostul soţ al Ancăi Ţurcaşiu, mai îndrăgostit ca un adolescent. Cu ce blondă se afişează


Fostul soţ al Ancăi Ţurcaşiu, mai îndrăgostit ca un adolescent. Cu ce blondă se afişează

S-a despărţit de Anca Ţurcaşiu, dar s-a reorientat rapid. La doar două luni după ce a divorţat de femeia care i-a stat aproape 22 de ani, medicul stomatolog Cristian Georgescu are din nou fluturi în stomac. Fostul soţ al Ancă Ţurcaşiu are o nouă relaţie, iar imaginile surprinse de paparazzii Cancan dovedesc asta.

Cristi Georgescu se plimba zilele trecute prin mall cu o blondă şi niciunul dintre ei nu se zgârgea cu gesturile tandre, chiar dacă erau însoţiţi şi de un copil.

Anca Ţurcaşiu a anunţat despărţirea în luna iulie. "Am divorţat! Am divorţat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În braţele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viaţa îţi oferă lecţii de învăţat! Ne naştem să primim lecţii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu şi de voi şi aştept de acum înainte linişte, echilibru, iubire, pace şi armonie! Ştiu că cineva acolo sus mă iubeşte şi voi avea parte de tot binele Pământului! Nu aşteptaţi nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viaţa mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă şi sigură că voi redeveni fericită şi iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie şi voi face asta până la sfârşit! Mulţumesc anticipat presei pentru linişte! Vă mulţumesc celor care mi-aţi fost alături în această perioadă grea din viaţa mea! Vă mulţumesc mult! Fără voi n-aş fi putut!", scria Anca Ţurcaşiu.

 

Modifică Setările