News

Fostul soţ al Elenei Băsescu este din nou singur? Maria Grigoriu a şters pozele cu el de pe Instagram

Fostul soţ al Elenei Băsescu este din nou singur? Maria Grigoriu a şters pozele cu el de pe Instagram camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În primăvara acestui an, Bogdan Ionescu, fostul soţ al Elenei Băsescu, şi noua lui iubită, Maria Grigoriu, au împlinit un an de relaţie şi toată lumea se gândea că ei vor dori să devină părinţi în curând.

Syda, aşa cum este el cunoscut de o ţară întreagă, se refugiase în braţele Mariei după ce a divorţat de Elena Băsescu, iar gurile rele au spus că nu vor sta mult timp împreună, deoarece el doar încearcă să se refacă după despărţire.

Bogdan Ionescu şi Maria Grigoriu au încercat să le dea peste nas tuturor şi au demonstrat că relaţia dintre ei este bazată pe iubire, însă recent pare că toate sentimentele frumoase au dispărut. Celebrul fotomodel a şters de pe pagina ei de Instagram aproape toate fotografiile în care apărea alături de Syda, cea mai recentă imagine cu ei doi de pe contul ei fiind postată pe 6 octombrie.

Dacă Maria Grigoriu a decis să şteargă pozele în care era împreună cu iubitul ei, Bogdan Ionescu şi-a făcut contul privat, cu toate că acesta era public înainte. Deşi nu se ştie încă exact, dacă ar fi să ne luăm după activitatea lor din mediul online, este posibil ca Bogdan Ionescu şi Maria Grigoriu să nu mai formeze un cuplu.

Modifică Setările