News

Fostul soţ al lui Catrinel Menghia s-a logodit. Noua cucerire a lui Massimo Brambati are 30 de ani şi este tenismană

Fostul soţ al lui Catrinel Menghia s-a logodit. Noua cucerire a lui Massimo Brambati are 30 de ani şi este tenismană camera-retro icon Vezi galeria 17 poze

Povestea de dragoste dintre Catrinel şi fostul fotbalist italian, Massimo Brambati, a fost îndelung comentată. Cei doi s-au căsătorit când manechinul avea doar 19 ani. Dar iată că la nouă ani de la divorţ, acesta şi-a găsit fericirea

În vremea în care Catrinel făcea carieră în modelling la Milano, regulile privind rezidenţa în Italia erau extrem de stricte, după cum a povestit chiar ea într-un interviu acordat Andreei Esca pentru Europa FM, anul trecut: ”Soţul meu era un simplu jurnalist şi un procurator (impresar n.r.) de sport. În niciun caz nu era un milionar, cum s-a tot scris. Eu câştigam mult, mult peste el. A fost o iubire care a crescut treptat. Când ne-am cunoscut, era o presiune foarte mare în Italia pentru acte. În Milano, oamenii erau controlaţi pe stradă pentru permisul de şedere. El atunci m-a întrebat: te vei mărita vreodată cu mine? Eu i-am zis că sigur, dar când voi creşte mai mare. Eu aveam atunci 19 ani. Mi-a zis, uite ce se întâmplă acum, cu toate controalele astea, cu românii de aici, hai să ne căsătorim, ca să fie totul OK. Am făcut-o aşa, de pe o zi pe alta.  M-am îndrăgostit aşa de el şi de situaţie.”

Catrinel şi Massimo au divorţat în 2011

În 2011, cei doi divorţau oficial, motivul fiind, se pare, infidelităţile lui Massimo, după cum a povestit chiar Menghia în aceeaşi emisiune : ”S-au întâmplat nişte lucruri neplăcute şi tot au continuat. Am închis un ochi şi încă un ochi şi într-o zi… Nu am ştiut că o să dau divorţ, am ieşit din casă în noaptea cu pricina şi apoi am aflat mai multe. Totul s-a întâmplat printr-un mail spart. Am fost dezamăgită. Nu vreau să fiu open (deschisă, nr.r.) şi să spun că aşa sunt bărbaţii. Nu era una, erau mai multe femei. Eu munceam şi mă stresam să aduc bani acasă, să ajut pe toată lumea, să-mi întreţin familia. Am găsit chitanţe de shopping. Eu n-am fost niciodată la shopping, până la vârsta de 26 de ani, când m-am despărţit, în afară de magazinele astea super comerciale, la care oricine are acces, să-mi cumpăr o pereche de pantofi. Pentru că banii ăia, 400-500 de euro pentru o pereche de pantofi, puteam să-i dau bunicii mele, care-şi putea lua cu ei lemne pentru toată iarna. Eu am avut întotdeauna respect pentru bani, pentru orice ban. Investiţiile mele nu erau în haine, erau într-o maşină lui tata”.

Cei doi au rămas în relaţii destul de bune după divorţ, deşi separarea oficială s-a produs mult mai târziu, deoarece regulile catolice din Italia impun o perioadă în care foştii soţi au şansa să se împace. În prezent, pe contul de Instagram al fostului fotbalist, numeroase poze sunt apreciate, încă, de fosta lui soţie. Însă inima lui aparţine acum altcuiva, aşa cum şi Catrinel Menghia, actuală Marlon, este de mai mulţi ani într-o relaţie cu Massimiliano di Ludovico, cu care are şi o fetiţă, Caroline Leon.

Catrinel Marlon şi Massimiliano au împreună o fetiţă.

Aşadar, Massimo a fost dat de gol chiar de logodnica lui, tenimana italiană Corinna Dentoni, mai mică cu 23 de ani decât el, care a postat pe Instagram o poza cu ei doi, în care se vede un superb inel cu diamant negru.

 Mesajul pe care aceasta l-a scris sub poză este cât se poate de edificator : #isaidyes, adică Am spus da! Din postările recente ale celor doi, se pare că perioada de izolare i-a prins în Miami, acolo unde Corinna s-a antrenat intens. Acum, cei doi s-au întors în Italia, unde Corinna îşi continuă antrenamentele. 

 

 

 

 

 

Citește și ...