News

Fostul soţ al lui Khloe Kadashian, sportivul Lamar Odom, din nou pe căi greşite

Fostul soţ al lui Khloe Kadashian, sportivul Lamar Odom, din nou pe căi greşite

Anul trecut, în luna octombrie, Lamar Odom, fostul soţ al lui Khloe Kardashian, a fost găsit inconştient într-o cameră de hotel, în Nevada, din cauza unei supradoze de droguri. Din fericire, fostul sportiv NBA fusese atunci găsit la timp, iar cu ajutorul fostei sale soţii s-a pus din nou pe picioare.

[caption id="attachment_391575" align="alignnone" width="600"]khloe_lamar Khloe reuşise să-l pună din nou pe picioare[/caption]

Problema este că de când s-a pronunţat divorţul dintre el şi Khloe, iar aceasta l-a lăsat fără vreo speranţă că ar putea să fie din nou împreună, Lamar şi-a reluat obiceiurile proaste. S-a mutat din casa pe care o închiriase Khloe pentru el, într-o casă din East Coast, unde stă restul familiei sale, şi a revenit la vechiul stil de viaţă.

Chiar nopţile trecute, acesta a fost surprins de paparazzi într-un local de stripteuse, dansând şi răzând cu câţiva prieteni şi cu câteva dintre dansatoarele respective. La plecare, după câteva pahare, Lamar a plecat, desigur, însoţit de câteva domnişoare.

lamar
Surprins cu o ţigară suspectă

Şi poate că nici asta n-ar fi fost o problemă dacă un martor n-ar fi observat, în urmă cu câteva zile, că Lamar a început din nou să se drogheze. Sportivul a fost surprins pe stradă o ţigară ciudată, despre care martorul respectiv susţine că ar fi fost marijuana.

De altfel, Khloe şi-a manifestat frica, într-un episod al reality-show-ului ei, ca fostul ei  soţ să nu sfârşească tragic din cauza consumului de droguri.

foto: arhivă ok! / captură dailyMail

Modifică Setările