Vedete

Fostul soţ al Maiei Morgensetrn, dezvăluiri despre relaţia pe care o au într-un nou serial: „Alta ca ea nu existã“

Fostul soţ al Maiei Morgensetrn, dezvăluiri despre relaţia pe care o au într-un nou serial: „Alta ca ea nu existã“ camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În aceastã toamnã, Maia Morgenstern şi Claudiu Istodor aduc în prim plan povestea familiei Oprea în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion şi difuzat de Antena 1, „Sacrificiul“, ce va avea marea premierã pe 11 septembrie.

„Noi lucrãm demult împreunã, încã de când eram la Piatra Neamţ. Pentru prima oarã, dacã îmi aduc bine aminte, am fost distribuiţi împreunã când eu aveam 25 de ani, iar ea 23”, îşi aminteşte Claudiu Istodor, actorul care îl va interpreta în „Sacrificiul“ pe Ştefan Oprea, un bărbat cu o avere impresionantă, fără scrupule şi cu o viaţă dominată de minciuni, principalul interes fiind banul.

„Maia este o actriţã excepţionalã, în sensul cã alta ca ea nu existã. E aproape un fenomen al naturii şi sunt doar câţiva actori despre care aş putea sã spun asta. De asemenea, este şi foarte, foarte serioasã cu meseria pe care o face, niciodatã nu face niciun rabat, nu o intereseazã altceva decât rolul pe care îl face atunci”, mai completeazã Claudiu Istodor.

În serialul „Sacrificiul“, Ştefan Oprea (Claudiu Istodor) o are alãturi pe soţia sa, Eva (Maia Morgenstern), care s-a măritat destul de târziu cu Ştefan, un caracter total opus ei. Odată cu Ştefan au intrat în viaţa ei trei băieţi, unul dintre ei nou-născut. Mama copiilor a murit la naşterea ultimului fiu, iar Eva s-a străduit să fie o mamă bună, chiar dacă e mamă vitregă. Băieţii familiei Oprea sunt Andrei (Denis Hanganu), Amza (Vlad Gherman) şi Alin (Alexandru Ion). Cu caractere total opuse, viaţa îi va lua prin surprindere şi îi va lovi în cele mai slabe puncte.

Serialul este o saga de familie, cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.