News

FOTO 50 is the new 25: vedete frumoase la 50 de ani!

de admin

FOTO 50 is the new 25: vedete frumoase la 50 de ani!

Odată cu desemnarea actriţei Sandra Bullock drept cea mai frumoasă femeie din lume, n-avem ce face decât să ne bucurăm că frumuseţea este celebrată şi fără a ţine cont de vârstă. Să nu uităm că bruneta are 50 de ani!

Publicaţia „People” a numit-o pe frumoasa actriţă drept cea mai frumoasă din lume, noi am completa că este şi cea mai amuzantă din lumea filmului. În cadrul interviului, Sandra a mărturisit că oamenii cei mai frumoşi sunt cei care nu se chinuie să fie aşa, dar şi că rolul de mamă a întinerit-o – lucru afirmat de multe alte celebrităţi. Şi dacă tot urmărim acest trend al celebrării frumuseţii la vârste mai mature, înseamnă că “50 is the new 25”! Ce vedete mai ştiu secretul tinereţii fără bătrâneţe la această vârstă?

Robin Wright

Este un exemplu al frumuseţii elegante, al clasei. Mai c-am spune că arată mai bine acum decât pe când era mai tânără! Actriţa din “House of Cards”are 49 de ani şi arată fabulos, perpetuând cu graţie frumuseţea care a şi adus-o în adolescenţă în rândul modelelor de top.

Courteney Cox

Cu toate că au trecut 20 de ani de când a început s-o joace pe energica Monica Geller în serialul “Friends”, actriţa şi-a menţinut simţul umorului, pofta de viaţă şi chipul. La 50 de ani, se bucură să iubească din nou ca la 25 de ani, fiind logodită cu textierul trupei Snow Patrol, Johnny McDaid. Dar arată extraordinar, după cum vedem în cele mai recente poze, fiind clar că se simte formidabil în pielea ei.

Demi Moore

Nici femeia fatală a Hollywoodului nu face excepţie de la regulă. Cu toate că a împlinit deja 52 de ani, are mai mult succes la bărbaţi decât propriile fiice, mai în glumă, mai în serios, dar arată şi foarte bine, graţie orelor intense de yoga şi nu numai. Demi a avut grijă foarte mult în ultima vreme de corpul ei şi se vede.

FOTO GETTY

Modifică Setările